Friday, April 30, 2010

wah.. jurnal lama aku tu wei!

aku jumpa jurnal lama aku balik!!
see..!!
(gambar depan tu, aku yg lukis sendiri tu tau 
~ x ingat dah camner TANGAN KERAS ni bleh menjadik lukisannya time tu. ahaks!)
psssttt...!!! ros merah kering tu, ex-bf yang bagi time berchenta dulu. hihi..

actually my mom terjumpa masa dia duk bongkar2 almari lama (almari lama tu nk dihapuskira) kt umah parents aku... belek punya belek, boleh aku gelak sorang2 baca suma2 entry kt dlm jurnal lama aku tu. wakakah..!! macam2 ada wooo... mengimbas la balik kenangan silam sekejap. ekekek.. last entry, bulan Mac 2002. zaman remaja tu. hihi...

~ t.e.t.i.b.a r.a.s.a d.i.r.i d.i.a.w.a.n.g.-.a.w.a.n.g.a.n. ~

4 comments:

mayiskandar said...

wah...kekiranye jari lentik la nih...ak kate org...berseni

ann @ hatiberbunga said...

ha.. jgn x tau aku ni penah nari tarian asli smpai peringkat daerah kt skolah siti nurhaliza dulu tau!
x caya? sila lah percaya, ok? SUMPAH TAK TIPU. ;)

Anonymous said...

caya caya.... saper bagi ros tu?

ann @ hatiberbunga said...

ha.. ex-bf la bagi..
sesungguhnya aku ni ramai ex-bf. hahaha..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails