Wednesday, April 28, 2010

Hari Award Sedunia

hahaha..! memang xleh blah punya tajuk.
masuk yg ini, maka jumlah kseluruhan award blog utk hari ini sahaja dah 3 bijik. 
gila award! (sila baca dgn nada iklan 'gila kentang' itu ye. hahaha..!)
kali ni, dpt award Mommies Blogger Award plak.. 
dari UNAI.
TQ, DEAR..!!

award khas utk semua kaum hawa yg dah bertitle ibu@mama@bonda@ummi dan seangkatan dengannya yg suka berblog cam aku ni. hihi..

tp award bersyarat ni, kena letak gambar mommies tu dgn the kids.
hmmm... aku try bongkar2 kamera n pc aku ni..
carik punya carik, x jumpa gambar aku bertiga dgn the kids (me + the 2 angels)
byk gambar daddy & the kids je. 
(ni mesti gara2 aku la yg tukang amik gambar ni)  
akibatnya, hampeh xde gambar ber3. klau ada pun, buruk. huhu..
xpun, gambar ber2 dgn salah sorg anak2 aku.
xpe la ye.. aku combine kan jadik 1 gambar camni ye.. bleh la ye..
(maka.. ada alasan utk wat photoshoot lagi..!! 
acu, sila standby dgn kamera mahal mu itu, k! hehehe..)

dah tempek..
maka.. wajib lah dikongsi bersama.
meh la.. kawan2 yg bertitle mak2 nih.. yg blum dpt award ni.. 
meh la amik.. kita kongsi ramai2, k! 
*wink!* *wink!*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails