Wednesday, October 6, 2010

BLOGGING : isk!! nape la tetiba takde mood ni???

nape ntah.
tetiba seminggu dua ni, semacam takde mood sesangat nk apdet blog sendiri ataupun nk gi jejalan kt blog kengkawan.

adakah sbb aku bz?
ye juga..
adakah sbb aku tak sihat?
ni betul jugak. since x sihat last week, mcm tak larat nk mikir berat2 sgt kecuali hal ehwal keja & anak2. huhu..
adakah takde idea nk tulis apa kt blog?
ada je idea. tp mcm malas. adeh!

hmm.. nk pk apa nk tanya diri sendiri ni pun mcm malas. wargh!!

5 comments:

Fieza79 said...

hurmm ape nak di kata lg kalo sniri malas..hehee gurau je...

ala nnt dtg la rajen tu...mood ke laut tu...

mamaaerish@eb said...

chio chio... ;p

ayah,ummi, farish said...

sama cam may, bulan2 raya nie...malas betul nk buat entry...dah kenyang ngan open house...semua jadi malas..hehehheheh

ann @ hatiberbunga said...

fuh! mmg sesungguhnya mood dah smpai laut dah ni. cepat! cepat! amik jala!! harus dikutip balik mood itew. hahaha..!!

ann @ hatiberbunga said...

hmm.. tu pun betul jugak tu, may. bila perut kenyang, apa kita buat??? TIDO. hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails