Thursday, October 28, 2010

kenapa en.hubby dah WAJIB beli pagar tangga


Ayra.. Ayra..
bijak sungguh kamu.
blum masuk umo setahun, dah macam2 skill dah kamu tunjuk, kan??

antaranya, ini lah :
oleh kerana since pindah umah ni, 
kami blum berkesempatan nk beli pagar tangga 
(umah lama kami xde tangga pun!)
kami blocking tangga dengan almari kasut + kotak2 dulu... 
Asyraf, kami dah x risau. dia dah terer. 
tapi si Ayra ni.. terlebih bijak! 
dah abis blocking pun tangga tu, tapi berjaya jugak dia menyelinap. 
bila dah berjaya tu, si sengih2 lagi. hehe.. 
nak geget ke.. nak cium si dak bambam ni ye? 
hihi..




meh layan video cara2 Ayra melepasi halangan itew dengan jayanya! hehe..

video

7 comments:

Fieza79 said...

bahaya anak2 main tangga ni..takot trlepas pndg..dh patot kena pasang pagar kt tangga..

Nad @ MamaZakwan said...

meh tempah dgn papaZakwan ;)
papaZakwan bertukang buat pagar tangga sendrik ;p

.:. Maa .:. said...

hahaha, sama amca la cik ann... suka sgt pnjt tangga... penat kn.

ann @ hatiberbunga said...

fieza > ha.. mmg.. dah brape kali perasan masa dia dah separuh tangga! wargh!!

nad > huh? ye ke?? mahal tak? harus ku roger en.hubby ku itew. ;)

maa > hehe.. maybe sbb dia rasa adventure lebih kot! hehe..

Honey said...

Bijak Ayra ...

cha said...

apa ada hal, dia lagi kecik walau hakikatnya nmpk je bsr. cayok ayra.

nanie said...

hahahaa....same goes 2 amie la cik ann.b'jaya naik smpai atas n plg mengejutkn kite org ialah pndai trn sndri dgn jayanya dgn kaki dulu cm trn katil or sofa.bahayakn tkt t'lps pndg.mhl x eh kalo nk beli pgr kt tgga tu.?? kalo dpt murah.,roger2 lh.hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails