Wednesday, October 20, 2010

sang pari2 hijau di 5th ICMHESR


entry yg sempoi (pakat tempek gambar je) di subuh yg hening b4 bergerak semula ke KLCC utk program 5th ICMHESR (gila susah nk nyebutnya. apa kebendanya tu, sila lah google ye! malas nk taip. panjang sangat! hihi..)

5th ICMHESR
(19 - 21 Oktober 2010
Kuala Lumpur Convention Centre
lihat lah sang pari2 hijau (penyambut tetamu ler..) beraksi slps tugas terdahulu selesai & sementara tunggu tugas baru, yakni tunggu  delegasi keluar dewan. hihi..

anda kenal gadis2 ini? hihi..

nampak tak 'gadis' short hair itew?
dia ni, puan hamidah dari KPT.
junior MY MOM masa sama2 belajar kt maktab dulu.
i like her! she's very2 nice. ;)

seminar ni dirasmikan oleh TPM kiter.. :)

saje posing kt sini.
(sama warna, kan? hehe..)

aksi mak budak + anak dara dalam lift hotel kami
(sgt saiko dorg ni. ahaks!)

tetiba terasa hati berbunga2. :)

our team.
(ada gaya kumpulan nasyid tak? hehe..)

with Dr.Asma - lecturer kt opis aku, merangkap Liason Officer utk minister dari Oman
(saje nk amik berkat jadi LO.. harap2 dapat lah jadi LO bila2 ada seminar @ program camni lagi)

kt bilik makan urusetia.

cubaan nk amik gambar ngan view kt luar.. sangat cantik, ok!

tak percaya?
see..!!

ok. tu je utk 1st day.
alarm dah bunyi tu suh aku bersiap nk gerak kt KLCC balik ni.
(aku ulang alik Nilai - KLCC tiap2 hari dengan Pn.Bonda, tau.. huhu..)
akan bersambung lagi hari ni & esok.
see ya!

8 comments:

mamalieyna said...

ijaunye...berseri2..^_^

ayah,ummi, farish said...

cantik betul lah warna hijau nie..berseri2 si pemakai ....:)

cha said...

hijaucantik kak. ahaha... kita ada dua pasang baju hijau macam ni. hijau meriah namanya.

Fieza79 said...

cantek berseri seri ijau...sejuk mata memandang..wahh kemain posing nya ehh...

Diamilikku said...

wow.....jadi LO ke penyambut tetamu nih??? hehehehhehe...sweet kaler tu...my feveret kaler

Mayiskandar said...

baju ijo tuh mmg dpt FOC ker...

ann @ hatiberbunga said...

mamalieyna, ummi farish, cha, fieza > tq! Aku pun suka warna dia. tp korg x tau betapa kain songket tu keras smpai mencederakan kaki aku yg chumel ni. Huhu..

Sue > memula dulu mmg panggil jadi LO. Tp last2 dorg byk amik lelaki sbb menteri yg dtg ramai lelaki. So yg perempuan, byk kena taichi jadik pari2 je.. Tgk la tahun depan.. Hopefully ada rezeki jadi LO pulak.

Mai > aah! FOC. Baju sponsor ni.. Siap jahit gitu.

Emy Omar said...

Comel2 sang pari2 hijau tu semuanya..salam singgah kembali ye

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails