Friday, October 29, 2010

tayar pancit la plak di awal pagi..


pagi semalam punya cerita..
dah siap2 nk pegi keja.. beg2 budak suma dah angkut ke dlm keta..
alih2, tetiba terperasan tayar blkg keta Altis kami pancit la plak..
aiyooo...!
dah ler keta kelisa kami along aku pinjam (keta dia eksiden aritu.. hancus! nasib baik semua 1 famili xde pape..)

tapi kami dikira nasib baik la.. pasan ni kt rumah... 
klau pasan masa kt tengah jalan dah, lagi panjang citernya. huhu..

nampak tak tahap ke'pancit'an tayar itew? hmm..

en.hubby menunjukkan skill nya menukar tayar.

 "daddy wat apa tu, mama?"

tuan punya blog nk nyelit jugak ngan anak daranya yg masih blur2 baru bangun tdo tu. hehe..

skru durjana!

akibatnya, punch aku MERAH ler semalam.. wargh!!

5 comments:

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

sabau kak ann..nasib baik pancit kat rumah, kalau kat tengah jalan sure lagi haru

Fieza79 said...

seb baek kat umah kan...kalo kat jln lg problem...

merah pon bersebab kan..

alinac lover said...

aiya...paku bole ada pulak~

Qaseh said...

ala dugaan dipagi hari...

syariza09 said...

sib baik dpt tahu masa kt umah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails