Sunday, October 10, 2010

jemput lah datang rumah ari Ahad ni!


>>>entry ni akan melekat kt sini utk bbrp hari.
nk citer2 baru, bleh tgk kt bawah, yerk!<<<

jemput lah datang ke rumah kami kt Nilai, N.9 ari Ahad ni (10.10.2010) untuk 
Majlis Doa Selamat dan Housewarming kami..!!


sori terpaksa blurkan alamat.. atas faktor2 keselamatan.
kawan2 blogger yg confirm nk datang, bleh la emel aku kt hatiberbunga@yahoo.com, 
untuk alamat penuh aku tu yerk!

ok. see you!!

5 comments:

mamaaerish@eb said...

alahai jauhnyer yang... pe2 pn semoga meriah dgn jayanyer ari tuh eh?... ;p

rozila said...

hai ann.....bestnyer kalu dpt dtg....tgk rumah ann...tp i could'nt make it la.....nanti ambik gbr byk2...pas2 tell us the story...i'm waiting...err...ann msk ker catering?

nanie said...

saya dijemput x.?? hahaa....cik ann.,cmne nk wat entry 'melekat' cmni erk.?? hee

Puteri Satu said...

insyaallah klu akak sempat akak singgah...

p/s : jangan lupa support husband jadi RT yang aktif... ok... walu kita tak aktif.. tapi support husband campur ngan warga RT...ok..

EiJa ZaQuaN said...

teringin nak jupe ann..tp mcm x dpt nak menghadirkan diri jerk..eija ni kan kena ikut time driver a. k. a en. asben..huhu..

anyway semoga majlis berjalan dengan lancar ye..msti bz tuan rumah kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails