Thursday, December 23, 2010

adakah anda suka bila diri BIZI?


persoalan hati..
adakah aku suka bila diri BIZI di tempat keja?

jawapan aku :
aku SUKA..
sebab terasa diri ini berguna & dipercayai..
ia lebih elok daripada duduk termenung dpn komputer opis diam2 tanpa buat apa2 yg memberi faedah kpd diri sendiri ataupun opis, sepanjang hari.. 
tiap2 hari termenung sgt tak elok utk kesihatan mental tau..

TAPI..
bila dah BIZI SANGAT2..
pala hotak sgt serabut, hokey!! 
aiyark!

*perasaan skrg : SANGAT HEPI sbb tetiba je boleh masuk blog kt opis ni..  tak diblock dek admin IT kt opis ni. MAGIC!! hihi..

ok. sambung balik keja!!

4 comments:

Fieza79 said...

kdg2 bizi ok..tkleh selalu..boleh serabut otak..hehee

Diamilikku said...

kerap sangat bz ann...huhuhuhuhu

Ya ALya said...

kalau selalu boring naik gila la ya...

ch@ said...

kita tak berapa suka busy, lebih suka jika sentiasa ada kerja (tak rushing kejar due) jadiii sambil buat kerja, kita berblog.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails