Friday, December 3, 2010

tetap bersungguh dengan ini..


dalam keadaan badan ku yg x brape sihat..
(dah bbrp hari sbnrnya sakit pala, selsema & sakit tekak..)
dah keadaan ku yang agak bizi di opis bbrp hari ni..
aku tetap bersungguh dengan menda alah ini..


apa dia?
hehe..
ada sesapa ke bleh agak? 

tunggguuuu...!!!

6 comments:

MRS. K said...

yang, kite tak dapat pegi la party ayra, balik kg pulak..

nyway, hope semuanya berjalan lancar ok

Sue*SuriYati said...

tuk besday party ayra le tu...hehe

Fieza79 said...

pe menda la tuuu...

ann @ hatiberbunga said...

hahaha..!! mrs.k dah mengantoi kan ku.. hihi..

x dpt datang, xpe..
xde rezeki la tu. ;)

syafinas saib said...

sblm baca comment mrs k dah leh agak nk buat birthdat party yer......seronoknya arya mama dia buat besday party untuk dia....

Diamilikku said...

nak buat birthday ayra lah tu..hehehehhehehe....:)walaupun ada yang mengkantoikan dah di komen..tapi sebelum saya klik komen memang nak tulis ayat nak buat birthday ayra

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails