Tuesday, December 28, 2010

majlis Cukur Jambul Anak Kazen


Tarikh : 25 Disember 2010 - Hari Krismas
Tempat : Tg.Malim, Perak

ari sabtu aritu kami pegi kenduri sempena Majlis Cukur Jambul Firas (my kazen's 2nd boy)..
majlis patut start kul 9 pagi..
but since kami dari Nilai pagi tu,
dengan tambahan2 rintangan yg ada..
kami smpai lewat skit.. dlm kul 11 pagi.

time tu, majlis dah abis dah..
tp sempat snap gak gambar team marhaban ni..
serba biru!
team marhaban ni sama lah ngan team marhaban time kami wat Majlis Cukur Jambul Asyraf dulu..

(selingan jap gambar sekitar majlis Asyraf dulu! hihi..
nk terang gambar, sila la klik utk tumbesaran ye!)


aku suka sesangat team ni..
lagu dorg sangat lah best!
baby2 yg dengar pun, diam je.. stim oo.. melayan lagu2 dorg ni. ;)

ok. back to the majls..
perkenalkan, baby Firas!!
sgt ensem berbaju melayu biru.
(mata tgh stim duk layan lagu marhaban. hehe..)

Ayra with Acu & Mak Iti & abg Haziq

suka sgt muka Asyraf time ni.
mood tgh baik nak senyum manis utk kamera,
wpun tudung aku sendiri berterabur. :P

comel tak Ayra bertudung? ;)

laju.. laju..
buai ku laju..

last but not least,
ni la tuan rumah nya!!
my Mak Ngah with my Mom
(mak! jgn lupa letak gambar ni kt Facebook ye! 
ramai kawan lama dok rindu tu! hihi..)

  

3 comments:

Fieza79 said...

majlis mcm ni best kan utk baby baru lahir...wahh shomel je dier dlm buaian...

azzey said...

Dah lama tak de peluang join majlis cam gini...:)

EiJa ZaQuaN said...

mmg tomey ayra pakai tudung.. :)
Firas pun encem berbaju melayu biru..

teringat plk majlis cukur jambul & aqiqah zaquan masa umur dia 1 bulan..skrg dia dh 2 thn 6 bulan..skjp btol masa berlalu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails