Tuesday, December 14, 2010

tergolek dok kejap kt opis..


just come back to ofis dari KL (tugas rasmi tau)..
smpai sini kul 11 tadi lg.
tp baru skrg mampu bangun & berfikir skit2.. 
selepas sejam setgh tergolek kt sofa opis sbb mabuk kereta yg super teruk!


siap dgn headache, peluh2 sakan & vomit2 lagi!
(nasib baik smpai opis baru vomit. klau dlm keta tu la.. jawabnya bos aku tu pun akan ada bau vomit aku skali spjg hari. hehe..)

aku ni.. dah lama giler x mabuk bila naik keta ni, sbnrnya.. dulu time kecik2, mmg pantang naik keta.. wajib la dibekalkan ngan beg plastik utk vomit. tapi dah 'besar' ni, mmg dah xde dah mabuk2 ni.. tapi td tiba2, bleh mabuk sakan plak!

pesal eh?
adakah sbb aku tak tahan duduk kt blkg, keta proton wira opisku itew?
pelik..
walhal slalunya aku naik cute little kelisa (CLK) ku itew, ok je..
hmm..

musykil.. musykil..

2 comments:

rozila said...

uiks.....xkan ayra dh minta adik kot....hehehe....btw, cayalah ann...1 hr spi 3 entry ko hentam.....mmg ko blogger sejati la...

ann @ hatiberbunga said...

hahaha..! Pandai2 je ko ni. Ayra x puas lg jadi adik tu..

Blogger sejati? hehe.. ni namanya tgh ada idea n tgh rajin. Klau dah malas tu, wpun byk citer @ ada idea, biar lantak pi je blog ku ini bersawang. Malas nk layan. Hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails