Wednesday, December 8, 2010

sexy gila!


astaghfirullah..

x dapat nk komen banyak..
korang nilai kan lah sendiri..
hmm...

penilaian aku :
dia ni ada percanggahan identiti kot...

23 comments:

ieyza said...

dier nie sure ader kesengalan...huhuhu...aper arr...pakaila betul2 sket...wat malu org islam jerrr

mama tisya said...

baik tkyh pki tudung

bukhairiah said...

NI BUKAN SEKSI GILE..NI DH GILE...KLO NK SEKSI, XPAYAH LA TUDUNG TU KAN...

ha...kan ai dh marah...cilok pic u nie eh..

Nad @ MamaZakwan said...

adoiyai...
yg si laki nye tu tak kan tak dpt berpikir kot..diam kan aje ke bini pakai cenggitu...

hemmm....akhir zaman sudaa...

Miza Yusof said...

fesyen baru dan memalukan imej wanita bertudung. mencemar dan tercemar. tak patut betul. kalau nak pakai macam tak payah lah bertudung!

izan_cute said...

suami dia tak perasan ke lengan baju wife dia tertinggal kat rumah hehehe

Sue*SuriYati said...

hmmm...manusia2...tk bleh pikir tul pompuan nie...si laki elok je berlenggan panjang...baik bukak je tudung nye...

Cik Jue said...

kalau mcm gini baik tak payah pakai tudung buat sakit hati je...

aanie said...

dia lupa nak pakai inner kot..hahaha..dlm fb sy pun ada gmbr org pkai bju lebih kurang cmni la...

ann @ hatiberbunga said...

tu la nyer.. identiti crisis.
dia x dpt wat keputusan nk jadi seksi or muslimah sejati.

err.. aku pun bukannya alim sangat.. tp still tau batas2nya.. hmm...

Putri_Aizat said...

ni kes kene pakse pakai tudung ker? yang seben dia tuh pun wat dunno jek...

EiJa ZaQuaN said...

ermm..agaknye dia rasa pakai baju xde lengan ni x seksi kot..

Aini said...

erk.. speechless....

adawiyah rahman said...

astagfirullahhalazim~
dgn legging+bju xd lengan
ttbe betudung? = ="

syariza09 said...

x rasa bersalah ker bila org dok tgk2 dia..prasan cantik kotttttt

Al said...

ntahle
yg lg truk dr ni pon ade

da akhir zaman sgt da kot

ann @ hatiberbunga said...

paling tak tahan, siap nampak tali bra hitam itew.. adeh la..

azzey said...

ann@hati berbunga: hmmmmmm.....susah nak komen ni...:)

p/s: slm ziarah..

wan nurul hezrina abd halim said...

1st pakai legging-nmpk aurat n bentuk kaki

2nd nmpk lengan.

3rd btul pakai tudung tapi still dedah aurAt.Seumpama same cm tk pakai 2dung..renung2kn selmt beramal.hehe

shiemz said...

sama kes mcm aku jumpa last week... seksi gak ... pakai tudung... tapi baju mcm 'inner' jer aku tgk... suar fit nampak bentuk suaq dlm...pastu takat lutut lak tuh.. aku ghase trend kot skrg... hahaha

syuE said...

negara mne die duduk?

Diamilikku said...

di lupa pakai inner tuh..dia ingat dia dah pakai...sedar2 tak pakai...:)

♥ bOnda said...

sah-sah kOnflik identiti nih..

*tetibe henbeg pink?
;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails