Sunday, December 19, 2010

nape aku suka wat program kt hotel best2..


ini lah salah satu sebab nape aku suka sangat
wat program (bengkel @ mesyuarat @ seminar) 
kat hotel yang best2 (meaning, hotel yg ada bintang)..

MAKANAN NYA YANG SUPERB!

1. sushi 
- makanan yg wajib aku amik, sekiranya ternampak.


2. makanan yang sangat2 jarang aku jumpa kt luar.
(klau setakat nasi putih & lauk2 biasa tu, malas aku nk layan. hahaha...!!)



3.dessert yg sedap & cantik
(macam2 warna ada! hihi...)


actually, ada lg dessert lain selain kek kt situ.. 
cam barli panas, aiskrim, ABC, buah & kuih. 
tp tak dan nak menghayati semuanya time tu.
perut dah keras! ahaks!

(sumber makanan : KLANA RESORT, SEREMBAN)

4 comments:

MY HEART said...

Samalah... saya memang suka attend kursus/bengkel atau seminat kat hotel.

bukan sebab bilik dia yang cantik.. tapi sebab MAKANAN dia yang pelbagai...


salam kenal ^_^

Anonymous said...

Your blog is pretty slow to load when using Firefox.

guaranteed payday loans

mummy darwishes said...

mmg sedap....terliur jap...

EiJa ZaQuaN said...

eija x pandai nak makan sushi tu..., kalo ade compom x amik...tp western food mmg eija suka..sedapnye
tgk macoroni&cheese n kambing bakar sos cendawan..yummy2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails