Tuesday, December 14, 2010

*HEAVEN* !!


streamyx free dah pasang dah kt rumah kami..!!


wpun kelajuan hanya sekadar 512MB,
perasaan tetap SANGAT HEAVEN!

lepas2 ni, xde dah takyah layan berukband cikai ku yg super lembap itew utk apdet blog.
lalalala...
hatiku sudah menyanyi riang!

(free sbb dah termasuk dlm pakej time kami beli rumah kami ni dulu.. ;))

7 comments:

syafinas saib said...

bestnya FREE...finas pun guna 512kb,tp tak FREE.FREE call jer..tp mmg berbaloi....

Don & Nor said...

wow...syiok tuuu freee...
lps ni makin kencang menghapdet blog lee...

Diamilikku said...

lepas nih kena gi beli meja hiasan untuk letak phone n streamx tu lah ehh..hehehhehe :)

ch@ said...

huyeee tepuk-tepuk-tepuk, ada gak tipon oren tu. ceh! pasni blog kakAnn paling berupdate. =)

Puteri Satu said...

ann.. dapat pakej wi-fi sekali tak?

ann @ hatiberbunga said...

finas > best things in the world is FREE! hahaha..!!

nor > err... insya Allah.. tp after bersilat ngan the kids dulu la. dorg tu pantang nampak mamanya bukan laptop. sure nk sibuk jugak. ;)

sue > tu la nyer. tgh duk pikir ni nk tarik meja @ almari mana satu nk cover wayar2 tu. smlm pun Asyraf sibuk bagai nk rak bila ternampak wayar2 tu. sgt lah bahaya.

cha > hihi.. tu je yg ada dlm stok dorg. nmpak sgt 80's. hihi..

kak zainie > dapat! skrg dah bleh intai2 internet guna hp skali wpun x sempat laptop. BAHAGIA. :D

nanie said...

uwaa....nani amik jgk pakej free mase beli umh jln 10.tp udah x jd pndh laa.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails