Friday, July 30, 2010

Asyraf Juara Imam Muda!!


tahniah! tahniah!
Asyraf Juara Imam Muda Astro Oasis!!

 NAMA PENUH: MUHAMMAD ASYRAF BIN MOHD RIDZUAN
ASAL: Pulau Pinang
UMUR: 26 Tahun
TARIKH LAHIR: 12 Februari 1984
STATUS: Berkahwin
PEKERJAAN: Imam
PENDIDIKAN TERTINGGI: Ijazah Sarjana Muda Usuluddin & Fiqh, Universiti Malaya


baru selesai tgk Kemuncak Imam Muda kt Astro Oasis tadi.


bila tgk Asyraf dinobatkan sbg Imam Muda Unggul mcm tu, tetiba terasa cam tersentuh giler.. 
klau lah Asyraf ku ini..

juga bakal membesar menjadi muslim unggul sptnya.. 
alangkah sejuknya perutku ini yg kena czer sbb melahirkannya dulu. huhuu....


5 comments:

Diamilikku said...

insya allah..setiap niat yang baik allah akan makbulkan..moga asyrafmu akan membesar menjadi anak yang soleh...jika tidak menjadi imam pun..cukuplah sekadar mengamalkan segala suruhanNya dan meninggalkan segala yang dilarang...

Mayiskandar said...

ala...x sempat tgk final imam muda...seb baik asyraf menang coz suke tgk muke dia yg calm jer... asyraf yg kecik tuh insyaallah bakal mengikut:)

b.O.n.d.a said...

jOm kita pakat anta gi tahfiz sesama bOys Of flOwers kita nih! =p

JuE-aNNa FaUZiE said...

aminnnn..moga asyraf menjadi seperti yang diingini...

EiJa ZaQuaN said...

tahniah jgk utk asyraf ...menang imam muda. insyaallah..semoga asyraf yg kecik ni menjadi insan muslim unggul spt yg dihajati oleh ibubapanya...yg penting didikan dr peringkat awal ni..hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails