Tuesday, July 27, 2010

ini tandanya TERUS. bukan NAIK ATAS ye!!


klau korang la kan..
nampak signage ni..
terutama bila diletakkan btul2 di sebelah eskelator,
korang akan faham dia suh pegi TERUS KE DEPAN
atau NAIK KE ATAS IKUT ESKELATOR INI?


aku & the geng faham NAIK.

akibatnya, memang SESAT BARAT la kami ptg tadi kt  
Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya.
nasib baik terjumpa pejabat pentadbiran masjid. dorg la lead kami kt JALAN YANG LURUS. hehe..

adeh la..
nampak sgt x penah masuk masjid ni kan?
1st time jejak kaki kt sini.
tu pun sbb ada meeting kt dewan sheikh daud al-fathoni tu...
ada nk wat pameran kt sini awal bulan depan.

pengajaran dari cerita ni :  
rajin2 la jejak kaki kt masjid2 ye, tuan2 & puan2. hihi..

cop!
nk interprem jap gambar sendiri & opismet yg sempat posing dlm kwsn masjid.
siap ada air pancut gitu.
hihi..

byk lg gambo masjid yg super cantik ni yg aku amik, sbnrnya..
tp tetiba terasa cam ngantuk.
harus tdo dulu.
xmo bangun kul 7 lagi camni pagi td. hihi..

tgk la kot2 rajin aku wat special entry, lenkali, wokeh!

8 comments:

ibuayu said...

kalau ibuayu pun mesti naik...papan tanda tu kena letak jauh sikit dr eskalator tu..br terus..keh3

mamalieyna said...

iisssh kalau eina pun mau sesat barat jgk, ingt naik atas! =P

Fieza79 said...

sll tersasul bila bc singboard ni...

Diamilikku said...

belum sampai lagi ke masjid nih..masjid baru kan...hurmmmm..nanti kalau ada peluang ke KL nak sangat gi sini...

ch@ said...

haha comel je, kalau kita yg tgk tu, tandanya soh naik eskulator... naik ke atas :D

Diamilikku said...

salam..
kembali menyinggah..
anda ditag..please visits my blog k...

Imaan09 said...

y saya paham terus kut..bukan NAIk.. kehkeh.. erm,, masjid besi tu ke..dengar kata cantekk..x g lagi..

syariza09 said...

hoho...konpem ramai yg sesat bila tgk sign mcm tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails