Friday, July 9, 2010

panik jap, kau! hahaha..!!


bila dah ada anak ni kan..
segala pergerakan & cara kita buat sstu keja, scr otomatik terpaksa berubah.

contoh terdekat, ada lah ini!!
hahaha..!!!


cuba korang pk camner & sejak bila aku bleh 'ter' TERER berbahasa arab kt dunia2 blog ni? 
hehehe.. sesungguhnya ini adalah hasil kreativiti Asyraf & Ayra yg  kawteam bersama2 menyerang laptop aku malam tadi. ntah apa yg dorang tekan2, tetiba smpai jadi camni.
panik kejap aku! nasib baik x lemah jantung. huhu..

mana x nyer. asal ada ruang utk menaip kt mozilla ni, cm google ke.. ruang ID & password emel ke.. even borang entry ni bleh kuar tulisan jawi gini tiap kali aku tekan keyboard aku.
yg nk dijadikan peliknya, kt application lain cam MS Words ke.. YM ke.. xde plak kuar jawi2 ni. 

nasib baik la aku ada lil' bro yg berdegree IT & sedia membantu kakaknya ini dikala kesusahan.  hehe.. (sbnrnya nk cakap bahawasanya kakaknya ini tak reti sgt IT. berlagak je lebih. hehehe..)

TQ, dear! 
x sia2 kamu amik degree IT dulu, kan, kemal? hihi..

3 comments:

syafinas saib said...

tgok akk nyer pic untuk new post ni sy agak kompius..erti kata lain jeleses coz saya nya new post tak banyk mcm ni...mcm ner nak wt mcm ni yer..soklan tak da kena mgena gan tajuk akk kan...hahhaha..bodoh ber blogger sikit sy ni...tu yg tak malu tnya

ann @ hatiberbunga said...

errrr... rasa cam salah tanya orang je ni, finas.. hehe.. akak ni bukannya blogger tegar pun.. skadar blogging utk suka2 n tambah kenalan. klau finas prasan, akak byk citer psl life akak je.. dr sehari ke sehari. n anything yg berkaitan. tu je..

klau finas nk citer pjg2, kita smbung kt emel ye : hatiberbunga@yahoo.com

syafinas saib said...

kekkekeke....tak tegur tp masih terror..heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails