Thursday, July 8, 2010

Asyraf dah kembali sihat! TERIMA KASIH SEMUA..


alhamdulillah..
berkat doa semua pihak, termasuk kawan2 semua,
Asyraf dah sembuh dari demam panasnya yg berpanjang tu semalam.. 
TERIMA KASIH..!
sayang sgt2 kat u all!!

terima kasih juga kpd kengkawan yg sgt2 prihatin dan meninggalkan kata2 semangat & cadangan buat diriku ini. sgt2 x terbalas kebaikan dan berkat doa u all semua.. 
TERIMA KASIH lagi skali. 

actually, batuk selsema Asyraf ada la lagi skit.. tapi sesungguhnya dgn melihat Asyraf kembali aktif & lasak spt biasa, hati ku dah sgt2 lega dah skrg dan kembali menyanyi2 riang. 

TERIMA KASIH. 
hanya Allah yang mampu membalas jasa baik u all semua ni..

6 comments:

Fieza79 said...

alhamdulillah...dh kian sihat...

::Mamalyna:: said...

alhamdulillah... semoga asyraf sihat sentiasa...

EiJa ZaQuaN said...

Alhamdullillah..asyraf dah sihat..mmg lega hati ibubapa melihat anak2 sihat didepan mata kita.

Elin said...

Alhamdulillah...asyraf da sihat yer. Saya baru baca citer demam panas nyer tu..tggi nyer sampai 40c. Biasa klu g hosp kena admit kot.... Hope asyraf makan bnyk2 ek...cover balik masa demam tak lalu makan tu.. :)

Don & Nor said...

Alhamdulillah..smoga cpt sembuh sepenuhnya...tgk anak gembira mmg kita pun akan gembirakan...

terungceweng said...

Alhamdulillah....semoga sihat selalu Asyraf...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails