Monday, July 12, 2010

Cute Blogger Award dr Mummy KD


yeay!
dapat award..!! warna pink gitu. hehe..
kali ni dari Mummy KD


tp sebab award bersyarat kan.. so, here it goes..

1.Apa nama blog dan knape letak name tu?
Voice of My Heart. - hmm.. dulu masa muda2 dulu, sebenar-benarnya aku seorg manusia yg sgt aktif & takleh duduk diam. ada je aktivitinya & citer yg harus diceritakan. tapi sejak dua menjak dah keja kt sini & anak pun dah ada ni kan.. pergerakan agak terhad & dah makin jarang jumpa kengkawan utk sesi luahan hati & perasaan. maka, blog ini lah dijadikan alternatif nya... lgpun, simpan sstu dlm hati lama2 sgt x elok utk kesihatan tau... harus diluahkan. hehe..

2. Jelaskan knape bagaimana anda boleh dapat idea nk letak nama URL blog anda?
http://hatiberbunga.blogspot.com
- dulu.. masa blajar dulu, kami suka benor guna ayat "hati berbunga-bunga", tiap kali diri sendiri @ kawan2 rasa diawang-awangan a.k.a tgh jiwang karat gitew. hehe..

3. Bila blog anda mula beroperasi?
hujung bulan November 2008..

4. Siapa follower pertama anda?
Hmmm...rsanya bonda. since dia la yg berjaya mempengaruhi aku menjerumuskan diri dlm dunia blogging ni.. hehe..


5. Ucapan kpd si pemberi award
tQ, tQ, tQ
jgn lupa tag ann lg ek...hehe....

6. Tag 9 org yg anda rsa patut terima award ni. :)
 err.. 4 org je dulu, bleh tak? hehe..
- diana
- fieza79
- oya 
- soclose

1 comment:

soclose2213 said...

salam ann. ok dah dpt tag , sat lagi sc buat ye..tq ye muah2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails