Friday, July 16, 2010

entry peram --> besday Bonda di ICEROOM


bff aku, si Bonda ni.. besdaynya 11 Julai (ahad) lepas..

aku ni plak, menjadi bff yg sangat2 bertuah la kan..
x sempat la nk carik adiah utk dia nya ni.. 
(sbnrnya byk giler perancangan aku utk dia ni.. tp atas faktor2 yg x dpt dielakkan, semua itu terpaksa la kekal di tahap perancangan shj. huhu..)

so, apa aku buat, akhirnya?
belanja MAKAN lah!
apa lagi?
hehehe..

keesokan hari nya (isnin), kami lunch kt ICEROOM, Nilai.

percaya tak klau aku cakap ni 1st time aku menjejakkan kaki kt iceroom ni?
hehe.. org lain smpai dah x heran ngan iceroom ni, aku ni je yg dgn muka blur2 nya terkedek2 masuk pintu ijau iceroom tu. nampak sgt x penah dtg. hehe..

ha.. ni la besday girl nya!
"girl" la sgt kan.. sweet 13 la kata kan.. hehe..  (opss..!! sori.. terpecah rahsia.)

pose melekat, eceknya.. tp sbb kat sudut L, kan.. 
so dah jadik lain macam plak pose aku nih.
 time ni baru perasan baju aku sama plak ngan tema iceroom ni. ekekek..

nk oder, punya la lama pk.
nasib baik x smpai ke malam budak waiter tu duk tunggu. adeh la..

dah oder, 
makanan 1st yg smpai, adalah ini :
aiskrim blueberry snow ice (betul ke namanya ni eh?)
rupa SANGAT TAK SAMA ngan buku menu.
nasib baik SEDAP. hiii..!!

panjang, kan sudu aiskrim tu?
panjang n chumil. i like!

besdey girl oder mihun tomyam.
mangkuknya, ya rabbi..!!
sebesar BESEN. 
--> bonda, SILA HABIS, KAN. OK? hehe..
nampak air epal + asamboi tu?
sedap.. tp maybe pekat sgt dorg buat.. 
so, agak sukar gak ler nk ditelannya. hehe..

lain2 makanan yg dioder :
AKUnya : blackpepper chicken chop
ADIK BONDA nya : chicken chop noodle
rasanya : sedap!
(hahaha.. manjang je sedap aku ni ye? hahaha...!!)

dalam masa 20 minit, dah licin segala! hahaha..!

maka.. dgn gambar ini.. terbukti la cik besday girl berpuashati dgn pembelanjaan & adiah besdaynya ini.. dari aku, dgn seikhlas hati..
alhamdulillah.. 

next time, dah gaji, kita pegi lagi eh!
=P

7 comments:

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

nak try gak la kat iceroom ni..harganya ok tak kak ann??

Afiefah Safieni said...

aduhhh...
tiba2 ja perut ni terasa lapar!!!`

.s.o.f.i.a. said...

adoyai!!!!!!!!!!!! lapaq eskacang pukul 2 pagi!!!!!!!!!!

EiJa ZaQuaN said...

tarikh besday sama la..11 Julai..hehe.

anyway mmg nmpak sedap arr all the menu..especially blueberry snow ice cream tu...huhu..

Syafrizal said...

sedapnya.... abis ke tu hehe
macam tak abis je

syariza09 said...

mak aiii!!! gedabaknya mangkuk tu

ch@ said...

uuuiii macam sedap lagiii menarik je hijau nyaaa tuuu.

eh, salam perkenalan. hihiii :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails