Tuesday, November 2, 2010

bestnya rumah ada laman..


bestnya rumah ada laman..
walaupun ciput..
walaupun tanah kt tepi rumah tak luas mana..
walaupun TAKDE TANAH BERUMPUT..
aku tetap bahagia.

sebab..
tercapai jua cita2 ku agar anak2ku kelak, ada tempat utk berlari2..
dan jua main basikal. hehe..

 Ayra sgt tak senang duduk nengokkan abangnya main beskal sesorang kt depan laman.
cepat2 dia capai kasutnya, nk sarung kt kaki la konon.. (pandai ke, yang..?)
nak join skali la tu! ;)


kesian punya pasal..
ok la.. mama bagi la Ayra main kt luar kejap..

punya lah eksaited si Ayra ni dapat kuar rumah! hihi..

abis dikejarnya si abang. hehe..

 intai.. intai..

si jejaka tampan..
si gadis cilik..

I really LOVE U BOTH..

14 comments:

mamaaerish@eb said...

eb suker gambor last tuh.... kiutttttt sgt.... ;p

MRS. K said...

bawak la pi taman belakang umah tu ha..

echa said...

Last pic tu memang kiut.........:) geram ngan getah ker tu?

.:. Maa .:. said...

dh leh jalan la ayra.... bila turn amca ni... heeee

zurazari said...

salam kenal dear=)
zura follow sini...
sudi2 follow zura yer...

both of them sgt cute...
ayra plg cute.. suker nengok nyer=)

exchange link boley? me add under geng mom yer...

Fieza79 said...

suker nya dorang maen2 kat laman luas...takyah bimbang dh anak2 main2 kalo ada laman mcm tu kan...

EiJa ZaQuaN said...

alahai tomeynye asyraf n ayra ni..wah srnok la diorg ade tempat nak main beskal.. ye..

ann @ hatiberbunga said...

eb > kiut, kan?? ann pun suka. hehe..

mrs.k > dah bawak dah.. lepas main2 kt depan laman, mmg ann bawak ke sana pun.. tunggu next, entry ha.. ;)

echa > sbnrnya getah tu bersambung ngan paip tu. tp sebab geram punya pasal, tercabut lgsg getah tu dari paip. ahaks!

maa > yup! takpe lambat skit.. ntah2 amca lg cepat cakap kot? org kata, cepat ckp, lambat skit jalannya..

zurazari > tq! i follow u back. ;)

fieza > yup! btul! tp still kena baiki skit kunci pagar tu. asyraf pandai plak bukak sendiri.huhu..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

bukan takat ibunya suka ade laman, dua beradik tu same.sonotnya tengok dorang dapat main yek

syariza09 said...

cumilnya ayra main cuk cak ngan abg dia kt lorong tecit tu

ann @ hatiberbunga said...

eija > sgt suka tgk muka dorang yg hepi.. :) ini la menda yg wat hati ann selalu berbunga2, tau!

ann @ hatiberbunga said...

cik yah > betul! betul! betul! skrg ni, hampir tiap2 ptg asyraf ajak nk main beskal dpn rumah. hehe..

syariza > chumil, kan? ann pun suka gambar tu. hik!hik!Hik!

nanie said...

alololo...tomeinye bebdk ni.geram..!!

u knOw me ♥ ;p said...

saudari, saya rasa peliks sket ngan gamba achap yg 1st tu..

apsal i nampak macam itu baju CLK (biru) aritu?

TAPI..cemane macam CLK tu kat dinding?
eksplen plis..

haku yg tade keje jadik Ir jap tadi
(sila refer webmel i yang last tu)
ahaks!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails