Tuesday, November 2, 2010

playground neighbourhood kami


aku saje gatai ajak the kids ke playground area perumahan kami.
dekat je.. jalan kaki je..
(bosan seh... duduk kt umah je tiap2 hari. hihi..)

klau tak silap, playground ni betul2 depan rumah mrs.k.
tapi hampeh, x ingat rumah mana satu. hihi..

kami smpai2 je kt situ,
Asyraf, spt biasa, akan terpacak kt situ smbil gigit2 jari 
(dah jadi habit dia, tiap kali klau dia gabra..huhu..)
smbil tgk bebudak lain main.


dah lama2 tu, baru la mula rasa eksaited nk main.


Ayra.. mana bleh tinggal, kan?
nak main jugak! ;)


mana2 Ayra pegi, mesti ada peminat. hihi..


cantik, kan, area playground ni?
sgt suka view nya.

ok! dah kul 6 lebih dah.
masa utk balik..!
babai.. nanti kami datang lagi..!!


lepas aktiviti kt playground ni dan INI skali..
tak sempat nk abiskan susu dia tu, Ayra terus tertidur kepenatan..

4 comments:

MRS. K said...

ahaks.. cuba cari umah i yang mana.. kekeke

Puteri Satu said...

budak pompuan bam-bam tu sentiasa ada di mana-mana... huhuhu...memang round taman je kot...

Akak tak berapa suka bawak gi taman nih... sebab nyamok banyaak...

Elin said...

eee..tembam la ayra..bape kilo da tu??

ann @ hatiberbunga said...

mrs.k > rasa2 mcm bleh agak. tp biar dulu la.. sbb rumah tu masa ann pegi tu, tertutup rapat. xde org kt umah kot?

kak zainie > ye ke? mmg rajin la makpak dia bawak round tu. tp betul la.. kt situ byk nyamuk! huhu..

elin > ayra, masa timbang 10 bln aritu, dah 9kg. skrg ni, x tau la bape..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails