Thursday, November 11, 2010

teringin nya nk wat small party utk Ayra..


bulan depan.. 1 Disember 2010..
Ayra dah nk masuk 1 TAHUN dah..

(anak kesayangan daddy.. aci tak, klau mama nk jeles? :P)

cepat nya masa berlalu, kan?
dah nk masuk setahun dah anak dara aku ni..
and.. since kami x penah wat celebration pape lgsg utk dia.. 
(even cukur jambul pun nan ado. huhu..),
aku teringin sesangat nk wat a very small party utk my princess ni...

TAPI..
niat, still di tahap niat...
perancangan, still di tahap perancangan..
sbb belum dapat kelulusan dari Majlis Pengurusan Tertinggi (a.k.a, en.hubby..)

wahai en.hubby ku sayang..
boleh la ye.. boleh la.. boleh la...
Ayra nk "beday to you jugak.." hehe..

6 comments:

Diamilikku said...

boleh je...hehehhe..buat family2 pun dah consider small party kan...both family members...cousins2 ayra..okay ahh tu...

Fieza79 said...

boleh tu..buat kecilan pon ok pe...jnji party..pujuk je lagi en huby mu tu...

Nad @ MamaZakwan said...

soh ayra yg pujukla..ayra kn anak daddy =p hehehe...

izan cute said...

salam nie entry yg izan buat

http://izancute.blogspot.com/2010/11/voucher-kfc-dah-sampai.html

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

mesti suka sngt si kecik tu kalau dapat wak party, yela first year kan

ann @ hatiberbunga said...

su > hehe.. saje nk gatai nk wat lebih skit. selebret ngan famili dah biasa dah..

fieza > adeh la.. malam td dah slow talk lg ngan en.hubby.. macam takde harapan je.. sbb bulan ni kan gaji awal. pastu raya lagi.. mcm byk je kuar modal. hmm.. :(

nad > ayra tetiba demam la plak malam tadi.. tak sempat nk pujuk daddy.. huhu..

izan > wah.. smpai wat entry khas. tq!

cik yah > agak2nya kan.. wat party utk dia masa umo 1 thn ni, dia akan ingat tak, bila dia dah besar? hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails