Wednesday, November 10, 2010

"Show Your Teeth Baby!" Contest 2010


jalan2 kt blog kawan2 di kala pala hotak tgh weng sekejap..
tetiba terjumpa contest ni kt blog Rich Mom Diary ni..


"SHOW YOUR TEETH BABY!" CONTEST 2010

and tiba2 jugak terasa cam lama dah tak masuk contest apa2.. hehe..


Hadiah, sangat menarik :

First (1st) Prize
Pakaian Bayi/Kanak-kanak (worth RM150)


Second (2nd) Prize
Pakaian Bayi/Kanak-kanak (worth RM100)


Third (3rd) Prize
Tote Bag (worth RM50)


maka nya, 
kali ni nk pertaruhkan gambar Ayra yg ni..



Nama : AYRA SAFIYYAH
D.O.B : 1 Disember 2009 / 11 bulan
Hobi : main plastik & masukkan semua menda dlm mulut.
Berapa batang gigi yg dah ada skrg : 4 1/2 batang (hehe.. yg 1/2 tu sbb baru kuar separuh)

korang nk join?
jom terjah SINI

tarikh tutup : 3 Disember 2010.

6 comments:

wan nurul hezrina abd halim said...

besarnyer gg depan dier..hehe cute n gud luck..salam kenal gak

ann @ hatiberbunga said...

hezrina > besar & jarang. hahaha..

a n a s t a s y e a said...

comel sungguh =)

harlinda halim said...

Dear...link contest yg dalam entry u ni redirect ke blog arisyanaqiz lah...boleh betulkan semula? n then submit kat blog saya balik yeh link penyertaan yg dah betul... =) tq 4 joining!

ann @ hatiberbunga said...

hish! camner leh salah ni??
ni mesti kes pc hang kejap tadi ni. huhu..
ok.ok. dah betulkan dah.
thanks 4 the info.

EiJa ZaQuaN said...

good luck for ayra...!comel sungguh 2 gigi atas 2 gigi bawah ye..!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails