Wednesday, June 2, 2010

Blogging : Klau Kt Opis, Kan..

klau kt opis, kan... wpun waktu rehat @ lepas opis hour pun..
  1. nak komen kt blog kengkawan (terutama yg letak kotak komen kt bawah entry) = TAK BOLEH
  2. nak tgk senarai followers, apatah lg nk follow back = TAK BOLEH
  3. nak bukak blog blogger2 tegar (yg trafik tinggi) = kebanyakkannya TAK BOLEH
  4. iklan nuffnang = PUN TAK NAMPAK BAYANG


sehubungan itu, aku nk mintak ampun dan maaf kpd semua kengkawan.. bukan xmo terjah blog2 itu. tapi, tak boleh...  bila dah kat rumah plak, klau mata masih jernih, keja umah dah setel & anak2 tdo awal, baru la berkesempatan nk berblogging..

MALAM TADI : anak2 tdo awal , aku pun tdo awal gaks! hehe.. seminggu dua ni, aku ni, dah sampai tahap tenaga solar je.. asal malam je, terus padam! haha..!!

6 comments:

Fieza79 said...

nape yg tak boleh tu ekk?
di blockkan ke hape??

eija zaquan @ sweetmama said...

la..ciannye x bleh..eija pnye blog bleh buka n komen x??hehhe..

ermm.eija plak kadang2 bole buka kadang2 x kwn punye blog..tp tu disbbkan kes malware detact.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kita nieh certain2 blog dah tak leh jengukkk huuuuuuuuuuuuuuu ... ann > yg mana satu set tupperware tue ?? kita leh bg descriptions details dia besar mana

Ummi Aisyah said...

kak ann,nape kite nak bukak blog akak banyak sangat problem nya.pelik bin hairan lak..org lain punya blog bley jer bukak..ni baru dapat bukak huhu

Syafrizal said...

tu maknanya kene block la tu hehe

ann @ hatiberbunga said...

fieza79 > ye la.. kena block la tu. apa lg..huhu..

eija > ok.ok. ur blog xde masalah. ;)

diana > sama la nasib kita.. tapawer tu, nanti ann roger ye!

ummiaisyah > huh? byk mslh ke???? waa..!!! nk kena reformat balik la tu. huhu..

syafrizal > ye lah.. dah nasib badan.. nk wat camner kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails