Monday, June 28, 2010

camner nak letak video kt blog ni?


anyone? sesapa?
tolong..!!

CAMNER NK LETAK VIDEO KAT BLOG NI???

dulu aku rasa cam penah pandai nk insert video ni..
tp tetiba jadi x pandai plak..
hmm..
bukan patut ada icon "video" kt toolbar posting ni ke??


pesal dah xde ni??
tolong..!!
tolong..!!


3 comments:

Syafrizal said...

cuba copy kod YouTube kemudian letak di HTML blog awak

AbahMamaReza said...

err....ann dh tuka posting nye editing yg baru eks? emy xtuka ke yg baru....yg lama tu still ada lagik icon nk tepek video tuh....yg baru ni ontah....xpenah try plak....hehe....ampun, xdpt menjawab....sibuk ngomen jek ni hehe

Aini said...

Ina, apa yang akak buat ye lah... pergi kat setting... Ina gi kat Basic tab... scroll sampai bawah kat Select post editor... lepas tu kan, Ina tukar radio button tu ke Old Editor.. then, Ina dapatlah video nyer icon tuh ;).

Ok?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails