Tuesday, June 29, 2010

ni yang aku sayang lebih kt en.hubby ni! hihi..


balik keja  petang tadi kan.. 
tetiba je en.hubby hulur kat aku beg plastik sogo yg besar.
"ni utk ayang (smbil sengih2)" 

bukak je beg plastik tu, kt dlmnya ada kotak hitam yg super besar ni..


dan dalam kotak hitam yg besar tu..
ada ni plak!
hand beg @ beg keja SEMBONIA.
cantik, kan? cantik, kan? 
hihi..

ni plak view belakangnya..
cantik, kan? cantik, kan?

punya la besar, Ayra pun bleh muat masuk dlm handbeg ni. hehe..

suka! suka! suka giler. hehe..
THANK YOU, MY LOVE..!!! 
 
en.hubby sian kot nengokkan bini dia kehulur kehilir bawak handbeg yg makin lusuh & dah pelbagai corak hasil kreativiti heronya yg sorang tu..(sesungguhnya aku ni mmg ada 2 handbeg je yg bleh guna skrg ni - 1 besar yg jadi feveret aku, terutama klau kuar ngan the kids & 1 saiz kecik n lebih formal utk ke opis & majlis2)
hmm... ni yang buat aku sayang lebih kt en.hubby ni..
tq, dear..!

7 comments:

soclose2213 said...

bestnya..=.=

Aini said...

comelnya Ayra dalam beg... heheh...

ni yang nak kena beli beg besar gak nak try cuba masukkan Syafi, leh? :p

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahh santekkkk muat laks ayra dlm beg tueee ;-)

nanie said...

arghhhhh...nk jgk..,nk jgk..,ekeke.cun arr white kaler...awat suma tkr putih ni....

ann @ hatiberbunga said...

so close > hehe.. Mmg best. Hihi..

K. Aini > ahaks! Bleh je.. Jgn tepon teledera, sudah. ;)

Diana > saje je nk tunjuk betapa besarnya beg itew.. Hehe..

Nanie > bukan putih, nanie.. Warna cream sbnrnya tu..

Mayiskandar said...

bestnye....i lap handbag:) untungnye dpt husband yg prihatin...

Anonymous said...

lepas ni mintak le dgn cik hubby u jenama coach plk...sembonia malaysia punye...sembo je...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails