Wednesday, June 16, 2010

grill rumah dah pasang dah!



progress rumah baru kami??
ha... GRILL DAH SIAP PASANG DAH!

ni grill kt pintu utama kami..
cantik x? cantik kan??

aku paling suka part pemegang kunci nya..
nampak mahal, kan? hihi..

tu kt pintu utama la..
tapi grill kt tingkap2 keliling rumah, rupa 4 segi camni je...
nk wat camner.. bajet ciput! hehe...

kt pintu blkg, aku request nk plet gini..
senang aku klau keja kt dapur, tetiba rasa cam panas ke apa ke..
leh gak bukak pintu biar angin masuk... 
di masa yg sama, org luar still x nampak la aksi2 ganaz + rambutku yg lembut.. beralun2, dibuai2 dek angin tu nanti.. hehe..

4 comments:

MRS. K said...

tak sabau nak berjiran ni (tak sabar nak pi makan house warming sbenarnya)..mihaha

notti netti said...

eh? bape ribu ko wat?

ann @ hatiberbunga said...

hahaha..!! Kay, x lama lg, insya Allah. yg pastinya, bak kata en.hubby : "final FIFA harus di rumah baru! nk tgk guna tv besar!" hahaha..!!

net > besi biasa je, net.. rm7 kaki persegi. murah ke tu eh?

eija zaquan @ sweetmama said...

wah mmg cantik grill utama tu...iye ke besi biasa jerk ...bkn rod iron ke ..?yg pnting umah msti ade grill..x kisah la budget ciput pun..jnji keselamtan terjamin....btol x..?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails