Thursday, June 24, 2010

"diddi beyi..!" - import khas dr Penang


en.hubby dah selamat sampai umah dah ptg semalam!
and en.hubby jugak yg menjemput the kids yg dah demam, sbb rindu kt daddy dorg, dari taska ptg tu. (maunya x demam.. en.hubby pegi 9 hari tau! huhu..) mamanya x dpt jemput the kids sbb kena gi mesyuarat kt putrajaya.. balik lmbt skit. huhu..

and.. tengok la apa en.hubby beli utk the kids kt penang!
punya la eksaited si Asyraf duk suruh kami pakaikan dia baju2 baru dia tu.
tahu dia tu baju baru dia tu! hehe..

t-shirt oren Mickey utk Asyraf.. t-shirt oren Minnie utk Ayra..
sesungguhnya Asyraf mmg suka sgt Mickey Mouse. hehe..

and..
t-shirt upin ipin biru utk Asyraf.. t-shirt upin ipin merah utk Ayra..

aku sgt suka ok! (uiks! tetiba mamanya plak yg eksaited. hehe..)
sbb t-shirt ni kainnya cotton tebal yg elok tau.  en.hubby kata org jual tu ckp x turun warna..
and gambar2 utk tshirt tu jenis yg embroided (huh? betul ke aku eja ni? hehe..)  meaning.. jenis yg timbul tu.

i like! i like!

tapi apa daddy beli utk mamanya plak?

INI!!
opss..!! bukan budak embam itu ye...
tapi bear biru celcom 3 ekor itew..
comel x? comel, kan??
(sbnrnya en.hubby dpt setiap sekor utk setiap topup celcom RM10! haha..!)

xpe la daddy.. mama x kemaruk pun nk adiah.
dah puas dpt adiah selama ni pun.. 
yang penting, budak2 hepi.
bila budak2 hepi, mama budak ni pun hepi juga! hihi..
yeay!

6 comments:

Fieza79 said...

lawa T shirt bdk2...bekenan tgk..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

alahaiiiiiiiii comei ler pakaikan dorg baju sesama niehhhh ;-)

syariza09 said...

alaaaa..berkenan la ngan blue teddy teww

mamalieyna said...

tomei sesangat dgn baju2 baru tuuu..suke tengok! ^_^..bumbumnye Ayra..geram...! chioum cikit..muaaaah! ^_^

~ maa ~ said...

i luv orange... ;)

eija zaquan @ sweetmama said...

mmg ok pun t-shirt ni sbb eija pun ade belikan t-shirt camni tuk zaquan..comey btol asyraf ngan ayra pakai t-shirt sedondon..dh cam kembar plak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails