Tuesday, May 4, 2010

renovate skit blog nih!

*~ ENTRY INI AKAN MELEKAT KT SINI UTK BBRP KETIKA ~*
** please scroll down for new entry, ok? ;) **

sbnrnya, dah setahun lebih dah aku guna layout & background yg sama ni utk blog aku ni. 
aku ingat aku nk renovate skit la blog ni..
so.. klau dlm seminggu dua ni tgk blog aku ni cam bengong2 skit, 
sila harap maklum la ye.. hihi..

4 comments:

mamaaerish : said...

cantek dh per?... pink gitu?.... ;p

ayunaufal said...

hai...salam perkenalan dr saya...ayu... nice blog..mmg sesuai pn dpt award...
tp kite kena copy sndiri n bt 1 post tuk beautiful blogger ni ke?

ann @ hatiberbunga said...

ayu dearie, salam perkenalan juga dr saya..

gambar tu bleh copy & paste sendiri ke blog ayu. x wat entry pun xpe.. just linkkan je ke blog ann. bleh gitu? ;)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ann > aku confius skit masa mula2 coz layout blog ko sama dgn izzann http://h-n-i.blogspot.com/ ..he..he.. dah ler nama korang lebih kurang ann & izan .. heh..hehh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails