Thursday, May 13, 2010

sori..

sori...
harini hati aku tengah x brape betul.
serabai dan selekeh.
pala otak pun weng kejap. huhu...
nak nangis pun ada... hmm..

8 comments:

Miss Lynda said...

mmg ada hari2 tertentu kita akan jadi mcm tak btul..nak nanages..nak lari dari opis..nak marah...mood swing..semlm sy pon cam tu...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

alahai naper nieh ann ??

Mayiskandar said...

sabar jela ...pasal 'Benda Alah' tuh nnt saya story ek...

ann @ hatiberbunga said...

lynda.. mai.. > aduyai.. pesal la ada jugak manusia yg mcm tu ye?
sesungguhnya aku xde pun kaco dia.. hmm..

diana > ada manusia yg dah xde keja sgt kt opis ni.. saje nk carik pasal ngan aku & geng. klau aku ni dah teruk sgt kan, dah lama dah aku titik si dia tu. malas je aku ni.. huhu...

mamalieyna said...

lor nape nye ni..takpe..tenangkn diri dl eh..nnti smbg jln2..hehe..

Hot Mummy said...

nape ann? demam ke?

ann @ hatiberbunga said...

bukan demam fizikal.. tp demam hati. huhu..

nObOdy said...

haritu pun lps dapat tau gua cam tu gak..tetibe rasa sentap giler!
apa kes sampai kua surat cintan????

but semalam gua da Ok beb..
gua rasa tak salah pOwn..
macam u cakap la, abah yOu, x.R tak kata pape pOwnnnn =p

dOrang sajer kepOhhhh
=p

psttt..dengarnye n.R buat lawatan..
blasah jer lah kalO dia baca blOg gua..
gua nak test dengan set-up adult cOntent..agak2 dOrang tekan butang ESC ker..shut dOwn terus aaa???
=p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails