Saturday, May 1, 2010

Jai Ho Break-out Di Kafe Sekolah

video ni di amik 2 ari lepas, guna videocam biasa je.. kt Skolah Ole Miss (mana tu ha? ntah! hahaha..! aku haram tau) tp yang pastinya apa dorg buat sangat lah COOLLLLLL...!!!!!
aku memang tabik spring lah! TOING! TOING!



dorang start ngan sorg minah ni yg tetiba je menari lagu JAI HO kt tengah2 kafe tu.. pastu diikuti oleh 2 org student lain, pastu 3... pastu 5... dan makin ramai.. makin ramai..
SANGAT LA SPORTING, OCCAY???
agak2nya student kt mesia ni, ada sporting camtu x? hehe...

4 comments:

notti netti said...

student kita kat mesia nie kalo nak menari macam tu...mestilah seorang yang berpengaruh dan mempunyai ramai peminat fanatiks.....

b.O.n.d.a said...

tetibe tingat kat Oprah masa kOnset blek eyes peas tu =)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ann cuba ko try google kt youtube black eye pees i got feeling oprah winfrey show .. sure kau kagummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jugak ;-)

ann @ hatiberbunga said...

ha.. dah tgk dah pun aritu kt blog bonda.. tp yg tu dah diplan. yg ni, spontan. tu yg impress lebih tu. hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails