Monday, May 24, 2010

Monday Blues Yang Macam2..

adeh la.. (hish! sgt x elok mengeluh wei..)
tapi sangat x best betul la mulakan minggu yg baru dgn pelbagai berita x best.
  1. ptg smlm en.hubby smpaikan berita pasal rumah baru kami : KABEL LETRIK SELURUH TINGKAT ATAS RUMAH BARU KAMI KENA CURIK!! WAAA...!!!
  2. Infection kt kedua belah telinga Ayra dah makin melarat & smpai kena refer spital.
  3. Taska tempat Ayra & Asyraf kena tutup seminggu - gara2 ada jangkitan penyakit yg kuku tangan kaki mulut tu. (apa tah nama betul dia tu). huhu...

sesungguhnya Allah betul2 nk menguji hamba2 Nya ini. huhu..
(citer pasal suma2 ni, nanti aku tulis kt entry selanjutnya ye.. hmm..)

4 comments:

Mayiskandar said...

yeke...abih anak saper jaga...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

alahai dugaanyer ..sabar yer ann

ann @ hatiberbunga said...

anak? ha.. arini, EL. masih duk pk ni nk antar mana. dah la khamis ni ada majlis MoU, kan? dah sah2 xleh cuti lama. huhu..

b.O.n.d.a said...

Ann, katanya 2 baby ada cam infectiOns kat tepi tinge pastu kinik sahkan tu HFMD!



OmaigOd...dah cek ayra dah???????


sebbaik anak terunaku demam and tak ke taska semalam..errr..tapi demam lain la..main hujan =p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails