Thursday, May 6, 2010

Tag LAPAN dari Kak Aini

ok... skrg baru kesampaian utk melunaskan hutang tag LAPAN ni dari kak aini..
tq ye.. sudi menge'tag' daku ini. hihi..

ok.. apakebendanya tag LAPAN ini? 
(sesungguhnya nama "tag LAPAN" ini, aku lah yg saje gatai tambah sendiri. hehe..)

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.

2. Select the 8th photo in that folder.

3. Post that photo along with the story behind it.

ok... 
and the PHOTO is ...!!!
(drum roll, please..!!)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
THIS!!
cerita di sebalik? hehe...
gambar ni kami amik masa gi tengok Hot Air Balloon kt Putrajaya baru2 ni..
boring x dpt naik belon sbb tiket dah abis punya pasal, langsung la pegi kt tepi tasik kt area belon tu jugak n posing2 sakan. hehe.. honestly, sesungguhnya.. ni la sesi bergambar satu famili (4 of us) yang pertama kalinya.. hehe.. 
photographer?? hehe.. my lil' sis je.. *wink!*

4. Then challenge 8 blogging friends to do the same. 
hmm... siapa ye? hmm...

ok... tu je.. kawan2 yg kena tag ni.. jangan marah nooo..!!

2 comments:

MRS. K said...

takdak keja.. nak buat..hehe

Aini said...

heheh... thanks ina!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails